Email:murthy@oempowerbank.comСхензхен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд

Схензхен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд

О нама
Контактирајте нас

Контакт: Муртхи
Мобилни: +8613802559669
Тел: + 86-755-28445185
Е-маил: муртхи@оемповербанк.цом

Адд: 7 спрат, Бантиан Гроуп Бизнис центар, Чангфакси пут Бантиан улици, Лонгганг округ, Шенжен, Кина
Поштански број: 518129
Факс: + 86-755-28445185

О нама

Схензхен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд је професионално производњу моћ банке, пуњива батерија и телефон прибор.

Основана је у 2012. години, наша фабрика покрива више од 1.550 квадратних метара, са око 82 запослених који имају добро истраживање за енергетске банке, пуњиве батерије, дизајн за технике, контролу квалитета и производњу. Као члан БСЦИ-а, имамо напредну производну опрему и савршену заштиту система квалитета. Поред нашег бренда "Смартооолс", имамо и више од 5 година искуства ОЕМ и ОДМ. Наша фабрика је способна за месечну производњу 50.000 комада електричне енергије и 0,3 милиона комада пуњивих АА батерија, ми сервирамо више од 780 дистрибутера у Кини и стотине ОЕМ корисничких клијената широм свијета.

Већина наших производа су дизајнирани и развијени сами. Наш патентирани производ: пуњива батерија која је 1- инчна Мицро УСБ пуњива АА и ААА батерија, награђена је најбољим иновацијским производима у 2016. години од стране Цхина Даили током ХК сајма. Сва наша банка снаге прошла су ЦЕ ФЦЦ Рохс, Реацх, ГС сертификацију и тако даље. Успешно смо ушли на главно тржиште у Великој Британији, Шпанији, Пољској, Великој Британији, УАЕ и Аустралији ...

Ми смо сервисно оријентисана организација за коју можете очекивати поуздану и професионалну услугу. Наш комплетан задатак је наш приоритет. Без обзира да ли вам је потребан производ од по 1ком или 50000комада, ваше наруџбине ће бити испуњене са истом пажњом на квалитет и услугу.

Цопиригхт © Шенжен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code