Email:murthy@oempowerbank.comСхензхен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд

Схензхен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Муртхи
Мобилни: +8613802559669
Тел: + 86-755-28445185
Е-маил: муртхи@оемповербанк.цом

Адд: 7 спрат, Бантиан Гроуп Бизнис центар, Чангфакси пут Бантиан улици, Лонгганг округ, Шенжен, Кина
Поштански број: 518129
Факс: + 86-755-28445185

Snaga banke 1500mAh

Blago za punjenje se odnosi na uređaj koji može direktno napuniti mobilni uređaj i ima svoju jedinicu za skladištenje. Trenutno, glavna kategorija višenamjenskog punjenja na tržištu, osnovni USB izlaz je u osnovi konfiguriran da zadovolji uobičajene mobilne uređaje mobilnih telefona, MP3, MP4, PDA, PSP, Bluetooth slušalice, digitalne kamere i druge digitalne proizvode.
Blago za punjenje je zapravo prenosivi izvor napajanja velikog kapaciteta koji se lako prenosi. To je prijenosni uređaj koji integrira upravljanje pohranom, pojačavanjem i punjenjem.
Punjač vlastitog punjenja može direktno puniti mobilni uređaj putem AC napajanja i ima vlastiti uređaj za pohranu, što je ekvivalentno mješavini punjača i pomoćne baterije, što može pojednostaviti uređaj jednog punjača za punjenje u usporedbi s rezervom izvor napajanja. Ima svoj uređaj za skladištenje od punjača, koji može pružiti rezervnu energiju digitalnim proizvodima kada nema direktnog napajanja ili izlaza.
Predostrožnosti
1. Ne podešavajte izlazni napon da bude veći od napona uređaja. U suprotnom, uređaj se može oštetiti. Molimo vas da proverite da li je jasno pre upotrebe.
2. Molimo koristite navedeni punjač;
3. zabraniti kratki spoj, raspadanje i bacanje u vatru;
4. Nije dozvoljeno rastavljati punjač i bateriju da bi se modifikovao;
5. obratite pažnju na vlagu i vodootpornost;
6. Molimo Vas da ovaj proizvod stavite u dobro stanje kada ste u stanju mirovanja, kako biste izbjegli da djeca igraju kao igračke.
Lianguang je jedna od Power Bank 1500mAh izvrsnih proizvođača i dobavljača. Zbog svoje masovne proizvodnje, cijena je vrlo povoljna. Pokloni su prilagođeni OEM-u, potpuno promotivni.
Цопиригхт © Шенжен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code