Email:murthy@oempowerbank.comСхензхен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд

Схензхен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Муртхи
Мобилни: +8613802559669
Тел: + 86-755-28445185
Е-маил: муртхи@оемповербанк.цом

Адд: 7 спрат, Бантиан Гроуп Бизнис центар, Чангфакси пут Бантиан улици, Лонгганг округ, Шенжен, Кина
Поштански број: 518129
Факс: + 86-755-28445185

Power Bank 2600mAh

Obično punjenje
Ovo blago za punjenje nema proširene funkcije i može se puniti i prazniti. Većina njihovih oblika je modernija, a koriste fleksibilne ambalažne baterije, koje su profesionalno eksterno prenosivo punjenje. Prijenosno blago za punjenje
Uz USB-A ulaz i Micro-USB izlaz, sam proizvod treba da se napuni preko eksternog punjača ili priključi na USB port računara.
Sklapanje riznice za punjenje u liniji
Samostalni AC utikač može se direktno umetnuti u kućnu utičnicu kako bi se proizvod napunio. Ugrađuje punjač i funkciju punjenja, te je praktičniji i prenosiviji.
Multifunctional
Pored funkcija punjenja i pražnjenja, one obično integriraju neke druge korisne funkcije, kao što je LED osvjetljenje.
Solarno punjenje
Ovaj tip punjenja je opremljen solarnim panelima, koji se mogu napuniti sunčevom svjetlošću tijekom upotrebe. Praktičnost ovog tipa punjenja nije jako jaka, mora se puniti na mjestima sa sunčevom svjetlošću, a stopa pretvorbe solarne energije je relativno niska, pa je pogodna samo za pomoćno punjenje.
Profesionalni klip
Ova vrsta punjenja je napravljena za Apple mobilne telefone i može se instalirati direktno na Apple mobilne telefone, ali je pogodna samo za Apple mobilne telefone, a selektivnost korisnika je relativno mala.
Lianguang je jedan od Power Bank 2600mAh izvrsnih proizvođača i dobavljača. Zbog svoje masovne proizvodnje, cijena je vrlo povoljna. Pokloni su prilagođeni OEM-u, potpuno promotivni.
Цопиригхт © Шенжен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code