Email:murthy@oempowerbank.comСхензхен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд

Схензхен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Муртхи
Мобилни: +8613802559669
Тел: + 86-755-28445185
Е-маил: муртхи@оемповербанк.цом

Адд: 7 спрат, Бантиан Гроуп Бизнис центар, Чангфакси пут Бантиан улици, Лонгганг округ, Шенжен, Кина
Поштански број: 518129
Факс: + 86-755-28445185

Повер Банк 5000мАх

Мобилно напајање Преносни пуњач који комбинује функције напајања и пуњења за пуњење или напајање у стању приправности за дигиталне уређаје као што су мобилни телефони. Генерално, литијумске батерије (или сухе батерије, мање уобичајене) се користе као јединице за складиштење енергије, које су погодне и брзе за употребу.
Предности мобилне снаге су следеће:
1. Када изађете, можете напунити телефон без укључивања.
2. Мала величина, лако преносива, може се носити са звуком.
3. Може наплатити пуно електронских производа на вријеме, као што су мобилни телефони, ручна рачунала, дигиталне камере и тако даље.
4. Под нормалним окружењем пуњења, резултати испитивања показују да је мобилно напајање сигурније од општег пуњача.
Да бисте користили мобилне производе за напајање дигиталних производа, обратите пажњу на следеће проблеме:
1. Излазни напон мобилног напајања мора бити у опсегу од 5 ± 0.5В, у супротном неће моћи пунити неке брендиране мобилне телефоне;
2. Да бисте напунили иПАД или Самсунг таблет рачунар, морате да изаберете мобилну енергију са излазом 5В / 2А. Коришћење мобилне излазне снаге испод 2А узроковат ће проблем кратког пуњења и кратког времена кориштења након пуњења.
3. Склоп за пренос мора бити усклађен. Принцип коришћења мобилног уређаја за напајање је пуњење дигиталног уређаја путем УСБ кабла. Крај кабла са УСБ интерфејсом је повезан са мобилним производом за напајање, а други крај је повезан са дигиталним уређајем, тако да је интерфејс на другом крају мора бити конзистентан са интерфејсом дигиталног уређаја, иначе може не наплаћује се. Унутрашњи отпор другог УСБ кабла не би требало да буде превелик. Ако је нормални стандард прекорачен, вријеме пуњења ће бити предуго или пуњење неће успјети.
4. Не може се бацити и одводити мобилну енергију са грубом употребом. Грубо коришћење може оштетити унутрашње плоче и прецизне машине.
Лиангуанг је један од Повер Банк 5000мАх одличних произвођача и добављача. Због сопствене масовне производње, цена је веома повољна. Поклони су прилагођени ОЕМ-у, потпуно промотивни.
Цопиригхт © Шенжен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code