Email:murthy@oempowerbank.comСхензхен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд

Схензхен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Муртхи
Мобилни: +8613802559669
Тел: + 86-755-28445185
Е-маил: муртхи@оемповербанк.цом

Адд: 7 спрат, Бантиан Гроуп Бизнис центар, Чангфакси пут Бантиан улици, Лонгганг округ, Шенжен, Кина
Поштански број: 518129
Факс: + 86-755-28445185

Pribor za telefon

Takozvani dodaci za mobilne telefone nesumnjivo se odnose na direktno vezani pribor koji se koristi u korišćenju mobilnih telefona, što obično nazivamo sekundarnim proizvodima za mobilne telefone. Dodaci za mobilne telefone uglavnom uključuju dva tipa ugrađenih dodataka za mobilne telefone i eksterni pribor za mobilne telefone.
Baterija
Baterija je podeljena na tri tipa: nikl-kadmijum, nikl-vodonik i litijumske baterije. Nikal-kadmijumska baterija je u osnovi eliminisana zbog stanja pripravnosti, kratkog vremena razgovora i efekta memorije. Najčešće korišćene nikl-metal-hidridne i litijumske baterije, u istoj zapremini, litijumske baterije u stanju pripravnosti, vrijeme razgovora je duže od nikl-metal-hidridnih baterija, ali je cijena veća od nikl-metal-hidridnih baterija. Bez obzira na to koju bateriju izaberete, svaki telefon je najbolje opremljen sa dvije baterije ili mobilnim napajanjem, tako da ne odlažete poziv jer nema rezervne baterije.
Punjač
Punjači mobilnih telefona mogu se grubo podijeliti na putne punjače (univerzalne punjače), punjače na sjedalima i punjače za održavanje. Glavni korisnici su uglavnom u prva dva. Najpopularniji na tržištu su punjači za putovanja. Postoje i razne vrste putnih punjača. Najčešći su jeftini minijaturni putni punjači za patke, obični punjači za tipove stonih kartica i high-end desktop punjenje sa ekranom od tekućih kristala. Uređaj.
Slušalice
Sluąalice su podeljene u dve vrste: Bluetooth sluąalice i daljinske sluąalice. Primena slušalica na mobilnom telefonu u velikoj meri olakšava korisniku, oslobađa obe ruke i olakšava prijateljima da voze ili rade.
Zbog svoje masovne proizvodnje, cijena je vrlo povoljna. Pokloni su prilagođeni OEM-u, potpuno promotivni.
Цопиригхт © Шенжен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code