Email:murthy@oempowerbank.comСхензхен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд

Схензхен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Муртхи
Мобилни: +8613802559669
Тел: + 86-755-28445185
Е-маил: муртхи@оемповербанк.цом

Адд: 7 спрат, Бантиан Гроуп Бизнис центар, Чангфакси пут Бантиан улици, Лонгганг округ, Шенжен, Кина
Поштански број: 518129
Факс: + 86-755-28445185

Power Cable

USB je najkorišteniji eksterni bus standard za PC aplikacije. Koristi se za regulaciju veze i komunikacije između računara i eksternih uređaja. USB sučelje podržava plug-and-play i hot-swap funkcije uređaja.
Uz brzi razvoj kompjuterskog hardvera, primjena USB-a povećava brzinu prijenosa podataka između vanjskih uređaja. Najveća prednost povećanja brzine za korisnike je u tome što korisnici mogu koristiti efikasnije eksterne uređaje, kao što su USB 2.0 skeneri, a 4M slika traje samo 0,1 sekundi, a efikasnost rada je znatno poboljšana.
USB zasnovan na različitim interfejsima i linijama podataka, uređaji za podršku: miš, tastatura, štampač, skener, kamera, fleš disk, MP3 plejer, mobilni telefon, digitalna kamera, mobilni hard disk, spoljašnja optička disketa, USB mrežna kartica, ADSL modem Kablovski modem i drugi elektronski proizvodi.
USB kabl se koristi za povezivanje i komunikaciju između računara i spoljnih uređaja, kao i za punjenje telefona i povezivanje sa spoljašnjim uređajem. U laičkim terminima, koristi se za prenos podataka i naplate.
Lianguang je jedan od odličnih proizvođača i dobavljača. Zbog svoje masovne proizvodnje, cijena je vrlo povoljna. Pokloni su prilagođeni OEM-u, potpuno promotivni.
Цопиригхт © Шенжен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code