Email:murthy@oempowerbank.comСхензхен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд

Схензхен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Муртхи
Мобилни: +8613802559669
Тел: + 86-755-28445185
Е-маил: муртхи@оемповербанк.цом

Адд: 7 спрат, Бантиан Гроуп Бизнис центар, Чангфакси пут Бантиан улици, Лонгганг округ, Шенжен, Кина
Поштански број: 518129
Факс: + 86-755-28445185

Power Bank Pokloni

Mobilno napajanje Prenosni punjač koji kombinira funkcije napajanja i punjenja za punjenje ili napajanje u stanju pripravnosti za digitalne uređaje kao što su mobilni telefoni. Uglavnom, litijumske baterije (ili suhe baterije, manje uobičajene) se koriste kao jedinice za skladištenje energije, koje su pogodne i brze za upotrebu. Prednosti mobilne snage su:
1. Kada izađete van, možete napuniti telefon bez uključivanja.
2. male veličine, lako nositi, može se nositi sa zvukom.
3. može naplatiti puno elektroničkih proizvoda na vrijeme, kao što su mobilni telefoni, ručna računala, digitalne kamere i tako dalje.
4. Pod normalnim okruženjem punjenja, rezultati ispitivanja pokazuju da je mobilno napajanje sigurnije od općeg punjača.
Mobilna snaga je sigurnija i pouzdanija od normalnog punjača. Potrebno je kupiti mobilno napajanje. Prednosti mobilne energije nisu samo gore navedene. Predstaviću vam ga. Mobilno napajanje je kao benzinska stanica. Mali je po veličini. Ako želite kupiti mobilnu benzinsku stanicu za svoj mobilni telefon, možete je donijeti. Generalno govoreći, mobilno napajanje je elektronički proizvod koji zaslužujete.
Lianguang je jedan od Power Bank Pokloni odličnih proizvođača i dobavljača. Zbog svoje masovne proizvodnje, cijena je vrlo povoljna. Pokloni su prilagođeni OEM-u, potpuno promotivni.
Цопиригхт © Шенжен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code