Email:murthy@oempowerbank.comСхензхен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд

Схензхен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Муртхи
Мобилни: +8613802559669
Тел: + 86-755-28445185
Е-маил: муртхи@оемповербанк.цом

Адд: 7 спрат, Бантиан Гроуп Бизнис центар, Чангфакси пут Бантиан улици, Лонгганг округ, Шенжен, Кина
Поштански број: 518129
Факс: + 86-755-28445185

Kreditna kartica Power Bank

Sigurna mobilna energija, prije svega, ova marka mobilne snage su sve polimerne baterije. U pogledu sigurnosti, ovaj brand mobilne snage koristi inteligentni dizajn izlazne struje, jedinstvenu automatsku identifikacijsku USB tehnologiju, koja automatski odgovara najboljoj struji punjenja, sigurna Ne boli telefon i olakšava punjenje korisnika. Inteligentni strujni krug je dizajniran unutar mobilnog napajanja kako bi osigurao zaštitu od prenapona, zaštitu od prenapona, zaštitu od prekomjernog punjenja, zaštitu od prekomjernog pražnjenja, zaštitu od kratkog spoja, zaštitu od prenapona i zaštitu temperature. Sedmostruka sigurnosna zaštita čini svakodnevnu upotrebu sigurnijom.
Drugo, stopa konverzije mobilne snage je do 90%. Povećanje energetskog odnosa mobilne energije predstavlja tehnički problem koji je pogodio industriju. Jiubang je povećao ovu vrijednost na 90%. U poređenju sa običnim brendom, povećan je za 20%, odnosno, ako se kao primer uzme označeni 10000 mA, može dobiti 2000 mAh više od drugih, a za mobilni telefon može napuniti više od jednog telefona.
Ne samo to, sigurna mobilna napajanje koristi polimerne baterije unutra, kvalitet je relativno lagan, i može biti kompatibilan sa većinom ručnih digitalnih uređaja kao što su pametni telefoni i tablet računari. Prenosivost je relativno dobra, a punjenje postaje zgodnije, što osigurava korisnicima. Potrebno je svakodnevno punjenje.
Danas, za mlađe generacije, pojava je takođe neophodan faktor za svakoga da izabere mobilno napajanje, pogotovo neki moderniji prijatelji, često imaju svoj stil za izgled! Mobilna snaga je predmet koji nosimo sa sobom, izgled je još važniji. Izbor modernog, lijepo dizajniranog mobilnog izvora napajanja može privući i pažnju drugih i dati vaš dojam.
Dizajn sigurnog mobilnog napajanja je veoma moderan, mlad i dinamičan, ne samo u različitim bojama, već i zato što je većina napajanja lagana i lako se prenosi.
Liang je jedna od kreditnih kartica Power Bank odličnih proizvođača i dobavljača. Zbog svoje masovne proizvodnje, cijena je vrlo povoljna. Pokloni su prilagođeni OEM-u, potpuno promotivni.
Цопиригхт © Шенжен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code