Email:murthy@oempowerbank.comСхензхен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд

Схензхен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Муртхи
Мобилни: +8613802559669
Тел: + 86-755-28445185
Е-маил: муртхи@оемповербанк.цом

Адд: 7 спрат, Бантиан Гроуп Бизнис центар, Чангфакси пут Бантиан улици, Лонгганг округ, Шенжен, Кина
Поштански број: 518129
Факс: + 86-755-28445185

OEM Power Bank

Podijeljena je na običnu litijsku bateriju i jezgru litij-polimerne baterije iz jezgre baterije. Napredna jezgra litij-polimerne baterije ima karakteristike visoke energije, ultra-tanke i male težine, ali je njegova cijena visoka. Prednost običnih litijumskih baterija je što je vrijeme razvoja relativno dugo i cijena je relativno jeftina. Nedostatak je taj što je glomazan i težak, ima kratak vijek trajanja i lako se eksplodira zajedno. Stoga se preporučuje odabir naprednih litij-polimerskih baterija.
Od načina punjenja, on je podijeljen na linearno i impulsno punjenje blago. Blago linearnog punjenja koristi čip za upravljanje punjenjem kako bi se smanjio napon, direktno spušta napon na pritisak koji zahtijeva baterija, i vrši ograničenje struje, koje ima karakteristike kratkog vremena i visoke stope uspjeha. Međutim, takva linija je lako polarizovana, i što je veća struja, veća je polarizacijska površina i što je kapacitet manji, a baterija postaje dugotrajna. Blago pulsnog punjenja koristi CMOS elektronske prekidače za kontrolu vremena i frekvencije uklapanja za punjenje bata i konstantne struje. Ali linija tehnologija je prilično komplicirana, obično postoje četiri faze procesa, preporučljivo je koristiti pulsno punjenje blaga.
Od funkcionalne klasifikacije, postoje dvije vrste običnih i inteligentnih, običnih punjenja blago može samo punjenje i pražnjenje, fiksne izlazne struje, funkcija je relativno jednostavna. Pametno punjenje blago može točno prikazati snagu, a može automatski prilagoditi snagu u skladu s uređajem, a također se može pridržavati kvalitete punjenja blago, dolazak inteligentne ere, punjenje blago mora biti inteligentan.
Tražite tvornicu koja može prilagoditi mini poklone na veliko, Lianguang kao dobavljač OEM Power Bank je cilj koji tražite. Čak štaviše, cijena je čak i jeftinija, stvarno je ne možete propustiti.
Цопиригхт © Шенжен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code