Email:murthy@oempowerbank.comСхензхен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд

Схензхен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Контакт: Муртхи
Мобилни: +8613802559669
Тел: + 86-755-28445185
Е-маил: муртхи@оемповербанк.цом

Адд: 7 спрат, Бантиан Гроуп Бизнис центар, Чангфакси пут Бантиан улици, Лонгганг округ, Шенжен, Кина
Поштански број: 518129
Факс: + 86-755-28445185

Punjive baterije

Punjiva baterija je punjiva baterija sa ograničenim brojem punjenja i koristi se sa punjačem. Prednosti punjivih baterija su ekonomične, ekološki prihvatljive i dovoljne snage, pogodne za velike snage, dugotrajnu upotrebu električnih uređaja (kao što su Walkman, električne igračke, itd.). Napon punjive baterije je manji od napona iste vrste baterije za jednokratnu upotrebu. AA baterija (punjenje br. 5) je 1.2 volti, a 9V punjiva baterija je zapravo 8.4 volta. Sada prosječni broj puta punjenja može biti oko 1000 puta.
Upotrebljeni materijal
Aktivni materijal na pozitivnoj elektrodi olovno-kiselinske baterije je olovo dioksid, aktivni materijal na negativnoj ploči je spužvasto čist, elektrolit je određena koncentracija otopine sumporne kiseline, a elektromotorna sila između ploča je oko 2V .
Aktivni materijal na pozitivnoj elektrodnoj ploči nikl-kadmijumske baterije je prah niklovog oksida, a aktivni materijal na ploči s negativnom elektrodom je prah za kadmijev oksid. Aktivni materijali su umotani u perforiranu čeličnu traku i postaju pozitivne i negativne ploče baterije nakon oblikovanja pod pritiskom. Elektrolit se obično tretira sa rastvorom kalijum hidroksida. Napon otvorenog kruga baterije je 1.2V.
Materijal ploče pozitivne elektrode vodika iz nikl metala je prah niklovog oksida, materijal ploče s negativnom elektrodom je legura koja apsorbira vodik, a otopina elektrolita je otopina kalijevog hidroksida. Napon otvorenog kruga baterije je 1.2V. Litijum-jonska baterija koristi LiCoO2 kompozitni metalni oksid za formiranje anode na aluminijskoj ploči, litijum-ugljenični spoj formira katodu na bakarnoj ploči, a submikronski mikroporozni poliolefinski separator između ploča, elektroliza. Napon otvorenog kruga je 3.6V.
Litij-polimerska baterija je poboljšana vrsta litijum-jonske baterije. Nema tečnosti za bateriju. Umesto polimernog elektrolita, stabilniji je od jonske baterije. Napon otvorenog kruga je 3.6V.
Lianguang je jedna od odličnih proizvođača i dobavljača punjivih baterija. Zbog svoje masovne proizvodnje, cijena je vrlo povoljna. Pokloni su prilagođeni OEM-u, potpuno promotivni.
Цопиригхт © Шенжен Лиангуанг комуникацијске технологије Цо, Лтд Сва права задржана.
QR Code